OK
MégseOK

Aktív és passzív

nappali tagozatosoknak...

 

 
esese
ag
ag
Tudnivalók
 • Feltételek
  Hogy dolgozni tudj, legalább 16 évesnek kell lenned. Este 10 után csak 18 éves korod után dolgozhatsz. A munkakezdéshez a következőkre mindenképpen szükséged lesz: személyi igazolvány, diákigazolvány, adókártya, TAJ-kártya, bankszámla. Ezen kívül az oktatási intézménytől, ahol tanulsz kérned kell egy tanulói/hallgatói jogviszony igazolást az aktuális félévre. Aktív vagy passzív nappalisnak kell lenned!
 • Jelentkezés
  Regisztrálj, majd válassz munkát és küldd el a jelentkezést! Természetesen irodánkba is bejöhetsz vagy felhívhatod a - szimpatikus - munkához tartozó munkatársunkat is, ha több infóra van szükséged. Amennyiben nem találtál szimpatikus munkát, akkor regisztrációnál jelöld meg milyen munkák érdekelnek és ahogy lesz Neked való lehetőség, MI értesítünk e-mailben. Ha sürgősen szeretnél pénzt, akkor kattints a héten ráérek gombra!
 • A munkavégzésről
  A munkát szinte mindig valamelyik partnerünknél fogod végezni. Akkor tudsz dolgozni, amennyiben mi és a partnerünk is Neked valónak tartjuk a munkát. Pénzt keresni jó érzés, de vannak játékszabályok amiket be kell tartani. Erről mindig meg fogod kapni a megfelelő tájékoztatást. Vigyázunk Rád! Cserébe csak annyit kérünk, hogy jó hírünk követe legyél. Mivel nálunk lépsz be munka világába, így közös érdekünk, hogy jó élménnyel gazdagodj.
 • Fizetési információ
  A munkáknál látott árak bruttó árak. Ez annyit jelent, hogy ebből adóznod kell. Az adó mértéke 15%. Tehát a várható fizetésed úgy tudod kiszámolni, hogy a ledolgozott óraidat megszorzod a bruttó óradíjjal, majd ezt megszorzod 0,85-el. Ennyi pénzt fogsz megkapni a számládra átutalva a teljesítést követő hónap 15-dik napján. Ha ez hétvége, akkor a rá következő első munkanapon.
Aktuális munkáink
Elérhetőség
Infó
Munkákkal kapcsolatos információk:
Pósa Betti
diakmunka@biztospont.hu
+36 20 493 2696
HR koordinátor, szervező

Tóth Jennifer
koordinator@biztospont.hu
+36 20 317 1797
HR koordinátor, szervező

Mészáros István
mistvan@biztospont.hu
Vezető

Iroda címe: 1062 Budapest Andrássy út 63-65.
(Pesti Barnabás Szakiskola épülete)

Nyitva tartás:
Hétfő - Csütörtök   14:00 - 17:00
Péntek                   14:00 - 16:00
Írj nekünk!