OK
MégseOK

Aktív és passzív

nappali tagozatosoknak...

 

 
Tudnivalók
 • Feltételek
  Dolgozni öregségi nyugdíjasok tudnak. A munkakezdéshez a következőkre mindenképpen szükség lesz: személyi igazolvány, nyugdíjas igazolvány, adókártya, TAJ-kártya, bankszámla. Ezen kívül le kell ellenőriznünk a nyugdíjfolyósítási törzsszám alapján a jogosulti státuszt.
 • Jelentkezés
  Regisztráció után lehet munkát választani, majd elküldeni a jelentkezést! Természetesen irodánkba is be lehet jönni vagy telefonálni a - szimpatikus - munkához tartozó munkatársunknak. Így gyorsabban, és több információhoz lehet jutni. Amennyiben nincs szimpatikus munka, akkor regisztrációnál lehet megjelölni, hogy mik a kedvelt munkák. Ahogy van ilyen lehetőség, már jelentkezünk is. Azonnali munkáért a héten ráérek gombra érdemes kattintani!
 • A munkavégzésről
  A munkát szinte mindig valamelyik partnerünknél kell végezni. Akkor lehet dolgozni, amennyiben mi és a partnerünk is jóváhagyja. A feltételekről mindig megadjuk a megfelelő tájékoztatást. Mi a Biztos Pont Családban Vigyázunk Egymásra! Cserébe csak annyit kérünk, hogy jó hírünk öregbedjék.
 • Fizetési információ
  A munkáknál látott árak bruttó árak. Ez annyit jelent, hogy ebből adózni kell. Az adó mértéke 15%. Tehát a várható fizetést úgy lehet kiszámolni, hogy a ledolgozott órákat megszorozzuk a bruttó óradíjjal, majd ezt megszorozzuk 0,85-el. Ha nincsenek jutalmak és levonások, akkor ennyi pénzt utalunk a teljesítést követő hónap 15-dik napján. Ha ez hétvége, akkor a rá következő első munkanapon.
Aktuális munkáink
Elérhetőség
Infó
Általános információk:
info@biztospont.hu

Fizetéssel kapcsolatos információk:
Géczei Mici
penzugy@biztospont.hu
Telefon: +36 20 418 3446

Munkákkal kapcsolatos információk:
Kármán Veronika
diakmunka@biztospont.hu
+36 20 493 2696

Kovács Attila
kattila@biztospont.hu
+36 20 494 7863

Kovács Roxána
koordinator@biztospont.hu
+36 20 493 2681

Iroda címe: 1062 Budapest Andrássy út 63-65.
(Pesti Barnabás Szakiskola épülete)

Nyitva tartás:

Hétfő - Csütörtök   14:00 - 17:00
Péntek                  14:00 - 16:00
Írj nekünk!
Térkép betöltése...