OK
MégseOK

35 000 diák

17 éves működés

Elégedett ügyfelek

Értékek a fókuszban

Hitvallás
 • Kik vagyunk, hogyan dolgozunk?
  2000 óta foglalkozunk HR igényekhez kapcsolódó tanácsadással. Ezen belül elsősorban diákmunkerő biztosítással. A cégcsoportot barátként vezetjük. Szakértelmünk alapja: 5 területspecifikus diploma. A megoldásra garancia az évtizedekben mérhető tapasztalatunk. Rugalmasságunk és hűségünk sikerünk elsődleges záloga.
 • Értékek a fókuszban
  Hiszünk a családban, a barátságban, az őszinteségben és a tisztességben. Ezen értékek mentén hozzuk meg üzleti döntéseinket. A gazdaságos működéssel együttjárónak tartjuk a társadalmi hasznosságot. Hisszük, hogy fiataljaink nálunk szerzett első munkatapasztalatai egy érték alapú közösség fontos építőelemei.
 • Elégedett ügyfelek
  Minden ügyfelünkkel az első megállapodásunktól kezdve folyamatos kapcsolatot ápolunk. Többen működésünk kezdete óta velünk dolgoznak. Nem szolgáltatunk párhuzamosan versenytársaknak, mivel elkötelezettek vagyunk partnereink felé. A szóbeli és írásbeli megállapodásainkhoz egyformán tartjuk magunkat.
 • Egyéb szolgáltatásaink
  Üzemeltetjük a Korner Jelnyelvi Tolmács és Oktatási Központot. Támogatjuk a Csomópont Kultúrális Önfejlesztő Központ Gyermek, Ifjúsági és Családi Vendégház működését. Háttér intézményként és HR tanácsadóként részesei vagyunk a munkahelyteremtő pályázatok projektmenedzselésével foglalkozó Korner Konzultáció életének.
Elérhetőség
Infó
Információért kérjük írjon nekünk!

Mészáros István - mistvan@biztospont.hu

Suhajda Levente - slevente@biztospont.hu
Írjon nekünk!